HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 NO NAME CLUB..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
putera_jju
Track Officer
Track Officer


Posts : 36
Join date : 2008-09-15
Location : batu pahat,johorian..

PostSubject: NO NAME CLUB..   Sat Nov 01, 2008 11:01 pm

ha..
kpd pmilik moto rx-Z,kt cni aku nak wt reunion kt model yamaha nie..
kpd sape2 yg brminat nak knvoi same2 ngan rx-Z,leh jer..
tp,ntuk prmulaan,aku ngah mncri sberapa rmai geng2 rx-Z ntuk same2 brkumpul dan mwujudkan 1 club sluruh m'sia...tp,bukan nak ajak main trex ar.....
xbaik woo...heh..heh..
Back to top Go down
View user profile
unusjengka11
Rider Sprint
Rider Sprint


Posts : 26
Join date : 2008-09-11
Age : 31
Location : kota warisan, salak tinggi

PostSubject: Re: NO NAME CLUB..   Thu Nov 06, 2008 9:46 am

welcome to the rx-z club
Back to top Go down
View user profile
unusjengka11
Rider Sprint
Rider Sprint


Posts : 26
Join date : 2008-09-11
Age : 31
Location : kota warisan, salak tinggi

PostSubject: Re: NO NAME CLUB..   Wed Nov 26, 2008 7:59 am

tuan tanah ape kate kite mulakan dulu.aku pon ade sebijik rx-z.pastu nnt aku ajk mbr2 aku.
putera_jju wrote:
ha..
kpd pmilik moto rx-Z,kt cni aku nak wt reunion kt model yamaha nie..
kpd sape2 yg brminat nak knvoi same2 ngan rx-Z,leh jer..
tp,ntuk prmulaan,aku ngah mncri sberapa rmai geng2 rx-Z ntuk same2 brkumpul dan mwujudkan 1 club sluruh m'sia...tp,bukan nak ajak main trex ar.....
xbaik woo...heh..heh..
Back to top Go down
View user profile
unusjengka11
Rider Sprint
Rider Sprint


Posts : 26
Join date : 2008-09-11
Age : 31
Location : kota warisan, salak tinggi

PostSubject: Re: NO NAME CLUB..   Fri Dec 12, 2008 9:53 am

cmner dengan cdgn tuan mod tuh.

putera_jju wrote:
ha..
kpd pmilik moto rx-Z,kt cni aku nak wt reunion kt model yamaha nie..
kpd sape2 yg brminat nak knvoi same2 ngan rx-Z,leh jer..
tp,ntuk prmulaan,aku ngah mncri sberapa rmai geng2 rx-Z ntuk same2 brkumpul dan mwujudkan 1 club sluruh m'sia...tp,bukan nak ajak main trex ar.....
xbaik woo...heh..heh..
Back to top Go down
View user profile
putera_jju
Track Officer
Track Officer


Posts : 36
Join date : 2008-09-15
Location : batu pahat,johorian..

PostSubject: Re: NO NAME CLUB..   Sat Jan 03, 2009 5:31 pm

assalamualaikum w.b.t...
sowie shbat2..!!
hehe..aku bru blik bercuti nie..
bz je kt umah...jrang on9..
mntk maap ler coz xgtau awl2 aku xda..
ok,la..refer pd topic nie,aku xksh unusjengka11 nak mulakan dlu..
ko ajak geng2 ko sbrapa rmai nak join,k..
mane port nak stay ntuk prmulaan ride bramai2 nie??
aku area bee pee,jhor..
Back to top Go down
View user profile
unusjengka11
Rider Sprint
Rider Sprint


Posts : 26
Join date : 2008-09-11
Age : 31
Location : kota warisan, salak tinggi

PostSubject: Re: NO NAME CLUB..   Tue Feb 10, 2009 9:20 am

tgk tmpt konvoi nk dituju.besenya akan bermula dari KL.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: NO NAME CLUB..   Today at 1:49 pm

Back to top Go down
 
NO NAME CLUB..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Welcome to Barons MINI Club
» Seletar country club range
» Tom Wishon's Books - Search for the Perfect Driver/ Golf Club
» Positioning the club face for different irons
» '63 Falcon Club Wagon wallpaper (dual monitor)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Bersantai Kat sini :: Kelab Motosikal-
Jump to: